top of page

Mistet håret, trengte ekstern hjelp

Oppdatert: 30. aug. 2023

Kjell Bjarte Sel er vel det vi kan kalle en lokal ildsjel av rang. Han engasjerer seg i musikkmiljøet og skaper autentiske bakgårdsfester lokalt på Rennesøy.

Som stolte støttespillere av lokale initiativer og ildsjeler, har Ryklame AS gleden av å kunngjøre sitt samarbeid med Kjell Bjartes største baby: Hårfeste-festivalen.

- Jeg blir kvalm av alt det digitale, sosiale medier og datastyr!!

Kjell Bjartes allerede tynnede manke tynnet seg ut fortere enn nødvendig. Selv om festivalen er et privatinitiert kulturarrangement, er denne innstillingen ganske lik en næringslivsleders holdning til det digitale. 3 Oktober 2022 ble vi enige om å samarbeide. Tom Egill, daglig leder i Ryklame kjenner seg veldig igjen i festivalens grunnprinsipp: "Viker er sexy", og bestemte seg fort for at dette var en viktig sak for både samfunn og egne verdier. Dette ble starten på et spennende partnerskap.

Festivalen, kjent for sine autentiske musikkopplevelser, går snart av stabelen igjen (19 august), og med støtte fra Ryklame ser den ut til å bli en begivenhet utenom det vanlige.

Hårfeste-festivalen, en perle blant festivaler, har gjennom årene rørt publikum med unike musikkopplevelser og en ekte feststemning. Årets utgave av festivalen, som finner sted på Kjell Bjartes eget paradis (hagen) på Hanasand, ser ut til å bli intet unntak, og med hjelp fra lokalt næringsliv, har den en solid plattform å bygge på.


Som markedsføringsspesialister har Ryklame levert flere tjenester som bidrar til å bringe festivalen nærmere sitt publikum. En av de mest iøynefallende oppdateringene er festivalens splitter nye nettside, som ikke bare er intuitiv og brukervennlig, men også reflekterer festivalens freshe og underholdende profil. Denne nettsiden har også en integrert billettportal koblet til Vipps, som gjør det enkelt for besøkende å skaffe seg billetter.Sosiale medier spiller en stadig viktigere rolle i dagens markedsføring, og her har Ryklame levert innhold, publisering og full kontroll for festivalen. Ved å administrere og oppdatere festivalens sosiale medieplattform, har Ryklame bidratt til å holde publikum engasjert og oppdatert på alt som skjer rundt arrangementet. Dette har ført til en økende interesse og forventning blant publikum. Ryklame har også stått for all fotografering som vises på hjemmesiden. For de spesielt interessert er bildene tatt med et Minolta XG9 og Lomochrome Purple 35mm film.

Hårfeste-festivalen har en lang tradisjon for å levere imponerende artistrekker, og årets lineup skuffer på ingen måte. Publikum kan glede seg til å oppleve Ida Jenshus & Pål Hausken duo, som garantert vil skape magiske øyeblikk på scenen. General Forsamling, som allerede har satt sitt preg på festivalen tidligere, er tilbake for å levere en uforglemmelig opptreden. Bård Halsne med band, Longfield & Super Skeleton og Midnight Ramblers er også blant artistene som vil sørge for en festivalopplevelse utenom det vanlige.


I en tid hvor det lokale engasjementet og samarbeidet mellom næringsliv og kultur blomstrer, er Ryklame AS stolte over å være en sponsor og samarbeidspartner for Hårfeste-festivalen. Å kunne bidra til å løfte frem lokale arrangementer og ildsjeler er en glede for Ryklame, og vi ser frem til å se festivalens suksesshistorie fortsette å blomstre.

For mer informasjon om Hårfeste-festivalen og for å skaffe billetter til årets begivenhet, besøk den nye nettsiden på www.haarfeste.no


コメント


bottom of page