top of page

Naustet på Sokn får egen hjemmeside

En arkitektonisk og verneverdig perle:

Sokn Gard tilbyr helt spesiell overnatting, og nå er de synlige på nett!

Naustet
Foto: Rasmus Norlander

Når man ser på de engasjerte menneskene rundt Gunvor Helle Eiane og Jostein Eiane sitt prosjekt: "Naustet på Sokn", blir man intet annet enn overveldet! Bak prosjektet står arkitekt og professor Espen Surnevik. I anledning Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo sitt 75-års jubileum holdt Surnevik foredrag om hans egne verk og inspirasjonen bak. Espen forteller blant annet om naustet han har tegnet på Sokn og hans fascinasjon over gamle naust i foredraget som du kan se i sin helhet her: AHO.no Som entreprenør falt valget på intet mindre enn Høie Ueland. I regionen er de kanskje mest kjent for sin prisbelønnede innsats med fredete og vernede bygg, i tillegg til sine flere byggeskikk-priser

Som om ikke det var nok: til og med boligfotograferingen er av den kjente arkitekturfotografen Rasmus Norlander. Rasmus fotograferer 4x5 film og scanner resultatene. En enormt tidkrevende prosess, men som gir resultater som er ekte kunstverk.Jostein og Gunvor har gjort om både Naustet og Oldemorhuset til to helt unike utleieboliger for ferierende utlendinger og nordmenn! Her kan man oppleve sjøen, Ryfylke og gardslivet i én og samme pakke. Kikker man på tilbakemeldingene fra tidligere leietakere finner du drøyt 180 utelukkende 5-stjerners tilbakemeldinger. Det er kraftig imponerende!
Presset føltes enormt, kan lille Ryklame levere hjemmesider til Sokn Gard, som er vant til denne ekstremt høye standarden? Det tok ikke lang tid før vi fant både tone og kjemi. Familien Eiane er kanskje noen av de mest jordnære menneskene jeg har møtt. Vi er veldig stolte over samarbeidet med familien og Sokn Gard. I dag presenterer vi nettsiden for SoknGard.no med stolthet:

"Vi så at sosiale medier ble brukt i forbindelse med bestillinger og ønsket å presentere oss i sammenheng. Ryklame har laget en flott nettside." - Gunvor og Jostein

Hjemmesiden har vært på nett en kort stund allerede og vil gjennom enkle SEO (search engine optimalization) grep løftes dit den hører hjemme i søkemotorer og ellers på nett.

Anbefaler å følge denne gården på både Instagram og FacebookTrenger du markedskrefter? Gjør som Sokn Gard og bruk Ryklame for å løfte ditt ry! Vi løfter ditt ry!

Tom Egill Tobiassen
Comentários


bottom of page