top of page

Så et behov, og muligheten til å dekke det selv.

Kristian gjorde seg til sin egen biarbeidsgiver - les mer om hvordan han så et behov og en mulighet og plutselig ble gründer på si.

Kristian Hummervoll har jobbet fulltid som snekker i eget firma i over ti år. Som snekker er arbeidsdagene og oppdragene varierte. Bilen er full av utstyr og materialer, alt en snekker trenger til å løse sine oppdrag. Men utstyrsparken og materialene til varierte prosjekter trenger også å være - ja, varierte.


Forbruksmateriell i en bransje som Kristians er dyrt, noe som kan virke frustrerende når det øker kosten både for kunde og bedrift.


Over tid utviklet drømmen om å starte noe nytt i takt med frustrasjonen over dyrt utstyr. Drømmen var å utvikle en nettbasert butikk som solgte forbruksmateriell innen sitt felt. Han begynte å undersøke hvilke muligheter som fantes for å produsere kvalitets forbruksmateriell som sagblader til multikuttere og lignende. Etter mye dialog med fabrikker og test av vareprøver fikk han spikret avtale med en fabrikk som kunne levere produkter som både kvalitetsmessig og prismessig var mer enn konkurransedyktige. På denne måten så han også mulighet til å kunne konkurrere mot gigantene i et snevert felt.


Nye hjemmesider og nettbutikk

Når produktene var kommet på plass begynte også idemyldringen over hvordan han kunne få varene i butikk. I denne fasen kom Kristian i kontakt med Ryklame for å videre utvikle tanken om å kunne selge og markedsføre seg selv på nett. Etter å ha idemyldret ideer om filmer, nettsider og nettbutikk utviklet Ryklame en samlepakke av dette på hktools.no. Nettsiden gjenspeiler Kristians visjon om forbruksmateriell "Av proff, for alle", hvor produktene hans tilbys med samme (og i noen tilfeller bedre) kvalitet til lavere pris!


Vi gleder oss stort over å ha fått utføre dette oppdraget for Kristan og er stolte over å kunne fronte og levere varer til kunder som går med "gründer i magen". Besøk hktools.no og prøv ut Kristians produkter, vi gleder oss ihvertfall til å følge han videre på ferden!


Går du med en idé og gründer i magen? Da er du ikke alene! En halv million nordmenn drømmer om å starte for seg selv! Gjør som Kristian, ta kontakt med Ryklame!Comments


bottom of page