top of page

Vi heier helt frem til målstreken

Oppdatert: 13. mar. 2023Ryklame er en del av en dedikert heiagjeng.


Da noen av deltakerne i Ryklame deltok i et lavterskel Triathlonløp på Rennesøy sto Espen Dalaker som tilskuer på terrassen og ristet på hodet. Han kommer fra en familie hvor seriøs deltagelse i triathlon er tingen. Og nå er Espen klar til å satse, og rollene er snudd - Ryklame står denne gangen på sidelinjen, og hoderistingen kommer av beundring.


Det krever mot og ikke minst viljestyrke å tørre å satse. Og Espen tør å satse stort - han satser på å nå norgestoppen i triatlon. Espen har jobbet mot satsingen lenge. Han har allerede vist stort talent og med hardtarbeidende innsats har han plassert seg som en fremtredende idrettsutøver i lokalmiljøet. Denne sesongen har han som mål å vinne Stavanger Triathlon, bli topp 3 i Norgescupen og topp 5 i NM.


Som en av Espens støttespillere, vil Ryklame bidra til hans fortsatte utvikling og suksess, ikke minst som heiagjeng. Aller mest heier vi på hårete målsetninger, og ønsket om å oppnå noe. Vi vil heie i med- og motgang. Triathlon er en utfordrende sport hvor man skal prestere på flere måter. Espen trener svømming, sykling og løping med egne trenere som har laget et spesialdesignet opplegg til han som utøver og hans målsetning. Sporten er krevende og det er mye som kan gå galt i flere av etappene, og også i overføring mellom etappene. Selv om løpet er langt er marginene små og utfordringene store. Espen er tøff!


Vi er stolte over å støtte en lokal idrettsutøver, og ser frem til å følge ham i konkurransene og å hjelpe til på veien. Ryklame skal hjelpe Espen med å bli mer synlig, og skape en profil rundt han som utøver. Vi håper at samarbeidet kan inspirere andre unge som drømmer og satser, om at drømmer kan bli virkelige med hardt arbeid og et godt støtteapparat.


Vi gleder oss til triathlon-sesongen og heier helt frem til målstreken. Se videoen vi har laget for Espen her:


Comments


bottom of page