top of page

Teksttjenester

God kommunikasjon om deg og dine tjenester

Hva gjør vi?

Tekstforfatter

Du ansetter oss ikke bare for å skrive, men også for å tenke. Se på det som et ekstra par øyne og et nytt perspektiv på hva som er de største fordelene og de beste salgsargumentene for produktet ditt, og hvilken verdi det har for kundene dine. Når du leier en tekstforfatter, betaler du ikke bare noen for å utføre en jobb. Du gjør en investering. Godt skrevne tekster betaler seg selv.

Nyhetsbrev

E-postmarkedsføring påvirker hvordan mottakerne oppfatter firmaet ditt. De vil ikke skille mellom nyhetsbrev og firma. Nyhetsbrevene representerer firmaet ditt. Vi kan hjelpe deg med å skrive gode nyhetsbrev, eller bare gjøre hele nyhetsbrevjobben for deg.

Branding

Identitesbygging er viktig for å skille seg ut i markedet, både for å markere bedriften din, og for at kundene skal forstå deg. "Ryklametoden" hjelper deg å gå tilbake til røttene, dit hvor alt startet, og det store "hvorforet" for bedriftsetableringen befinner seg. Derfra kan vi jobbe med å bygge opp merkevaren for firmaet ditt, og etablere en tydelig strategi for fremtiden.

Kommunikasjonsrådgiver

Kommunikasjon speiler bedriften din. Men hvordan og hvor du skal kommunisere budskapet ditt er ikke alltid lett å vite. Vi hjelper deg med å se både deg og markedet ditt - og finne de gode kanalene du burde kommunisere i. Om du vil, kan vi også hjelpe deg med hva du bør si og hvordan du bør si det, sånn at du kan fokusere på å drive butikk eller å være elektriker.

Hvordan jobbe sammen?

Lama lars.JPG

1 - Knytt kontakt

De som tar kontakt kan ofte masse om det de jobber med, og vi kan tilsvarende lite. Derfor kan vi se på bedriften din med friske øyne, og lettere formidle viktige budskap.

2 - Still spørsmål

For oss er det viktig å stille mange, og kanskje dumme spørsmål. På den måten finner vi ut hva som er viktig for din bedrift – og hva som er viktig å få formidlet. 

3 - Produksjon

Etter at alt av informasjon er innhentet og vi har fått et klarere bilde, begynner tekstarbeidet. Det som er fint, er at du bare leier oss, og ikke eier oss. Vi kan hjelpe deg når du trenger det, uten at du trenger å sette av penger til arbeidsgiveravgift. 

Hei!

Vet du hvorfor det er lettere å leie en tekstforfatter enn en brudekjole? Tekstforfatteren tilpasser seg deg, uten at du må oppsøke en skredder i tillegg. Jeg kan tekst, og har veldig lyst til å hjelpe deg med å kommunisere det du trenger for å nå ut i markedet.

Gjør som Gabrielle, ring meg.

Alvilde

Kommunikasjon

93648728

alvilde@ryklame.no

bottom of page