top of page

Et samarbeid av hel ved

Oppdatert: 10. jul. 2023I mylderet av bedrifter og markedsføring er det viktigere enn noen gang å skille seg ut i mengden. Og fordi hjemmesiden ikke bare er et vindu inn i selskapets verden, men også en plattform for å engasjere besøkende på en meningsfull måte - er nettopp en engasjerende og funksjonell hjemmeside en sentral måte for bedrifter å nå ut til kunder.


"Fra første dag med den nye nettsiden har vi fått bestillinger og mye positive tilbakemeldinger." - Erlend Gilje, Daglig leder

Ryklame og spesialistene på treverk Trekompaniet, har nettopp fullført samarbeid om å utvikle Trekompaniets nye hjemmeside som både skulle fange deres “spirit” og fungere som en bro til deres kunder.


Allerede i oppstarten av planleggingen rundt den nye hjemmesiden, var det klart at dette samarbeidet var spesielt. Ryklames kreativitet og kompetanse i markedsverden, sammen med Trekompaniets erfaring og forståelse for tømmer- og trevarebransjen, dannet grunnlaget for en skjønn allianse. Ikke minst en gøy allianse, Trekompaniet er en kjempegøy bedrift. Vi signerte samarbeidet over farsa og begynte umiddelbart på å utforme det som skulle bli Trekompaniets portal på nett for kunder, samarbeidspartnere og leverandører.


"Trekompaniet er ikke som andre trevareforhandlere, de er spesialister på spesialtre."


En viktig del av den nye hjemmesiden er det visuelle designet. Ryklame har jobbet med å fange Trekompaniets unike merkevareidentitet og overføre den til en visuelt estetisk og autentisk opplevelse. Trekompaniet er ikke som andre trevareforhandlere, de er spesialister på spesialtre. Dette ønsket vi å overføre; gjennom fargevalg, typografi og grafiske elementer, har hjemmesiden fått nytt liv og formidler Trekompaniets unike arbeid og verdier.
Men, en god hjemmeside har ikke bare flott design, den skal også være brukervennlig. Vi måtte tenke nøye over optimalisering av navigasjonen, slik at besøkende på hjemmesiden enkelt kan finne frem til det de leter etter, samtidig som den skal både informere og referere, sånn at kundene finner det de trenger. Med intuitiv layout og tydelig organisert informasjon, blir det enklere for Trekompaniets kunder å utforske tjenester, få tilgang til viktig informasjon og med å kontakte selskapet direkte.


For at hjemmesiden skal være responsiv og tilpasset forskjellige skjermstørrelser, har vi også jobbet for at hjemmesiden fungerer sømløst på alle enheter, enten det er en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Dette gjør at besøkende får oppleve den samme kvaliteten uansett hvilken enhet de bruker.


Samarbeidet mellom Ryklame og Trekompaniet viser hvordan kreativitet, ulik kompetanse og teknologi kan smelte sammen på en nyttig måte. I Ryklame sier vi ofte at “samarbeid er det beste beitet”, og dette samarbeidet har vært et krem-eksempel på dette!


Besøk den nye hjemmesiden her: https://www.trekompaniet.no/

Comments


bottom of page