top of page

Pakk kofferten - Ryklame flytter!

Har du hørt nyhetene? Det er ikke hver dag et lite Vikevåg-selskap pakker kamelene og setter kursen mot Midt-Østen! Men for oss i Ryklame, sammen med våre venner i IWANNAGO, er det nettopp det vi gjør. Fra høsten 2024 flytter vi midlertidig til varmere breddegrader – nemlig Oman!

Tom Egill og Alvilde Tobiassen i ørkenen

Hvordan endte vi opp med å bytte ut regnet med solen? 🌞

Vel, det begynte med et helt uventet, men svært spennende tilbud fra IWANNAGO, som allerede bor i Muskat, hovedstaden i Oman. IWANNAGO, drevet av powerparet Kristin og David Lilleheim, har siden 2020 gitt folk magiske reiseopplevelser til Afrika og Oman. De har lidenskap for skreddersydde reiser og en visjon om å styrke kvinner i arbeidslivet, respekt for kultur og bærekraft - noe som gir dem store plusspoeng i vår bok!


"Once in a lifetime" – Ja, takk!

Når The Lilleheims spurte om vi ville bli deres partnere på denne nye reisen, måtte vi klype oss i armen. Flytte til Oman? Jobbe tett på eksotiske reiseprosjekter? Være en del av et team som virkelig setter spor i sanden (bokstavelig talt)? Hvordan kunne vi si nei til det? Alvilde trodde først det var en spøk. Men drømmer blir til virkelighet, og her står vi, klare for eventyr.


Tom Egill havnet på daddelkjøret 🐫

Da vi besøkte Oman og IWANNAGO i vinter, ble vi helt fanget av kultur, mat, historie og folk. Tom Egill ble så "frelst" at 10kg dadler ikke var nok å ta med seg hjem til Norge. Noen har påpekt at valget om å flytte egentlig handler om å opprettholde Tom Egills nye daddelavhengighet.


Men hva med kundene i Norge?

Ingen grunn til panikk, kjære nordmenn og trofaste følgere! Vi lever i den digitale tidsalder, og våre relasjoner strekker seg langt utover fysiske møter. Som Tom Egill Tobiassen sier, "De fleste av våre kunder kjenner oss allerede gjennom skjermen." Så om det er via video, e-post, eller telepati, vi er bare et klikk unna.


Gjør deg klar for Rennesøydagen 2024 – den blir historisk!

Før vi tar farvel med norsk jord, lover vi en Rennesøydag som går inn i historiebøkene. Alvilde forsikrer alle om at det blir en fest vi aldri vil glemme. Så før vi setter kursen mot Oman, skal vi sørge for at Rennesøydagen blir den beste noensinne!


Oman, her kommer vi! 🌴✈️

Comments


bottom of page