top of page

Tar bedriftsmøtene på slagmarken


Retro CRT monitor
Tom Egill fikk et snes nostalgi-trip under denne prosessen

Haven Esport og Ryklame forener krefter!

Hvis du trodde at din dag på kontoret var full av action da printerpatronen eksploderte, kan bare vente til du hører om Ryklames siste prosjekt. Vi har samarbeidet med Haven Esport om å forvandle deres hjemmeside til en digital arena hvor bedriftsmøtet blir avhold på slagmarken. Og som om ikke det var nok, har vi også snekret sammen en bonusvideo med Haven Company Leagues egen hymne, fantastisk framført av Stavanger Symfoniorkester. "På høyde med Champions League" sa en av de fremmøtte!

Hva er Corporate Esport?

Haven Esport, med sine to populære ligaer – Company League og Energy League – har kastet seg ut i det de kaller "Corporate Esport". Det er som vanlig esport, men med slips og kaffekopper. Målet er å skape bedriftsligaer innen esport (med en spesiell forkjærlighet for CS2), hvor nettverking og teambuilding ikke bare er buzzwords, men en livsstil.

Nå, i fjerde sesong av Haven Company League, og med planer om å åpne et nytt esportsenter i Oslo, ble det klart at de trengte en nettside som reflekterte deres ambisjoner. Titt-tei: Ryklames daglige leder, Tom Egill Tobiassen, som hopper høyere enn Mario når han hører ordene "esport" og "nettverksbygging" i samme setning, var superklar for oppdrag!Haven hjemmeside på store skjermer


Ryklame + Haven Esport = <3

Da Ryklame tok fatt på oppdraget, var målet klart: Å skape en effektiv, konverterende nettside som appellerer til et bredt publikum. Og med "bredt publikum", mener vi alle fra den ivrige nyansatte som knapt husker tiden før fiberkabelen, til CFOen som fortsatt husker lyden av et 56k modem. Selskapene fant fort tonen. Ruben Eggebø fra Haven Esport sa det veldig fint: "Tom Egill skjønte oss fra første møte. "

Corporate Esport: Ikke bare for gamere

Tom Egill setter ting i perspektiv: "Verden har forvandlet seg. Før dro vi på LAN-parties med våre egne CRT-skjermer. Nå er det bedriftene som tar denne kulturbyggingen internt. Og tro meg, det er lettere å komme til Haven enn å bære en 19" CRT-skjerm!"

Med Ryklame på laget har Haven Esports nye hjemmeside blitt en portal ikke bare for esport-aksjon, men også som en nyskapende teambuilding og nettverksbygging.

"Vi er ikke her for å game," sier Eggebø, "vi er her for å transformere din arbeidsplass, slik at laget ditt blir bedre til å arbeide sammen- og at de enkelte trives bedre!"


Haven hjemmeside telefoner og nettbrett


Bonus: Video fra SSO's innspilling av HCL Hymnen

La oss bare si at når du hører Stavanger Symfoniorkester framføre Haven Company Leagues hymne, vil du føle en trang til å sette på Bravheart for 19. gang. Det er en hyllest til alle dere der ute som vet at den virkelige magien skjer når en gruppe mennesker kommer sammen for å oppnå noe stort – enten det er på den digitale slagmarken eller i møterommet.

Avslutningsvis

Så; er du klar for å dykke hodestups inn i verdenen av Corporate Esport? Med Haven Esport ved roret, er fremtiden både spennende og gøy. Hvem vet, kanskje den neste store bedriftsstrategien blir født i en intens runde CS2?

Besøk den nye hjemmesiden til Haven Esport, levert av Ryklame AS, og bli med i kampen.Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page