top of page

Når to Rygere møtes

Hei, Ryfylke! Visste dere at når to rygere møtes, skjer det magiske ting? Vi i Ryklame har gleden av å dele en skikkelig godbit av en nyhet med dere!


Mockup bilde av hjemmesiden 01

Nylig fikk vi i oppdrag å skape en helt ny nettside for Rygr Økonomi, kjent som ryfylkes regnskapshelter og etter sammenslåingen av Finnøy Økonomi og TF Regnskap, det største regnskapskontoret i vårt vakre Ryfylke. Og vet dere hva? Det ble kjærlighet ved første tastetrykk!

Det starter med en nettverks-kaffekopp...

Da vi deltok på Arena Ryfylke, møtte vi Harald fra Rygr, en kar som vet hvordan han vil ha det. Vi skjønte fort at vi snakket både samme språk og verdi. Da Rygr Økonomi tok kontakt, var det som en blind date mellom to som allerede visste de hadde mye til felles. Tom Egill Tobiassen, daglig leder i Ryklame sier det fint: "Vi fant fort tonen! Verdiene til Rygr Økonomi minner veldig om Ryklame, vi ønsker å skape verdi her vi er!" Og skape verdi, det gjorde vi!

Å skape en digital historieforteller

Det er ikke hver dag man får i oppdrag å fusjonere to selskapers identiteter til en sterk, ny nettside. Målet var å speile Rygr Økonomis nye profil og misjon - og det med en dæsj av Ryfylke-sjarm. Vi ville vise verden hvem de virkelig er: Fornyere, forenklere og forbedrere av økonomisk hverdag.

På den nye nettsiden deres, står det: "Vi er her for å fornye, forenkle og forbedre din hverdag. Økonomi og regnskap er komplisert, men vi vil bruke vår kompetanse og erfaring til å fjerne stress og bekymringer." Og det er akkurat det vi i Ryklame også gjør – bare med markedsføringMockup bilde av hjemmesiden 01

Mer enn bare en hjemmeside

Det stopper ikke med en hjemmeside. Nei, nei! Hos Ryklame tar vi kundene våre gjennom hele reisen: fra den spede begynnelsen av en idé, gjennom kreativ utforming, til kontinuerlig drift og oppdateringer. Vi er deres GPS i den digitale verden, alltid klar til å guide og bistå.

Sammen for Ryfylke!

Det spennende med Rygr Økonomi og deres nye hjemmeside er hvordan den representerer en ny æra for regionen vår. Med 35 ansatte fordelt på kontorer rundt om i Ryfylke, er de mer enn bare et regnskapsfirma; de er en del av lokalsamfunnet vårt.

Som Rygr selv sier: "Vi er midt i Rygr-land og vil fortsette historien ved å fornye, forenkle og forbedre vår og din hverdag. Velkommen på laget."

Og slik, kjære Ryfylke, fortsetter vi å skape historie sammen. Rygr Økonomi og Ryklame, side om side, hånd i hånd (eller tastatur til tastatur?) – for et mer verdifullt, digitalt Ryfylke!


Er du klar til å bli del av historien? Kontakt Ryklame i dag – vi har allerede en kaffekopp med ditt navn på den! 🌟👩‍💻☕Mockup bilde av hjemmesiden 01

Comments


bottom of page