top of page

Ny kunde: Rennesøy Bobilhotell

Ryklame AS er stolt av å presentere sin nyeste kunde, Rennesøy Bobilhotell, et nytt tilbud med en visjon om å tilby det beste for din bobil. Lokalisert i vakre Vikevåg på Rennesøy, har Rennesøy Bobilhotell allerede etablert seg som et pålitelig sted for bobileiere som søker trygg, innendørs parkering året rundt.


Eksempelbilde for bruk av skilt

Å eie en bobil gir en unik frihet til å utforske nye steder og skape minner underveis. Imidlertid er det like viktig å kunne parkere bobilen på en sikker måte når den ikke er i bruk. Her kommer Rennesøy Bobilhotell inn som en ny aktør i bransjen. De har forstått behovet for bobilentusiaster når det gjelder pålitelig og trygg parkering, spesielt i krevende klimaforhold.


Topp kvalitet innendørs parkering hele året

Rennesøy Bobilhotell har skapt en ny standard innen bobilparkering ved å tilby innendørs fasiliteter som er åpne hele året. Dette betyr at bobileiere kan lene seg tilbake når bobilen ikke er i bruk, i visshet om at deres kjøretøy er beskyttet mot vær og vind uansett sesong. Innendørs parkeringen gir også den fordelen av å være frostfri, noe som er avgjørende for å opprettholde bobilens tilstand og funksjonalitet.Rask leveranse

En av Ryklames sterkeste sider er muligheten til å hive seg rundt og levere gode resultater på kort frist. Selskapene fant en god tone og gikk raskt i gang med ideer og utvikling. Med rask responstid fra kunde på både telefon og mail, endte leveringen på drøyt 3 uker. For Rennesøy Bobilhotell var dette høyst nødvendig, da de skulle presentere sitt nye tilbud på dette tidspunktet under årets viktigste lokaldag: Rennesøydagen.


Trygg oppbevaring er prioritert

Sikkerhet er det viktigste for Rennesøy Bobilhotell. Derfor har de implementert en rekke tiltak for å sikre at bobilene som er oppbevart hos dem, er beskyttet mot uønskede hendelser. Dette inkluderer overvåkingssystemer, adgangskontroll og sikkerhetstiltak som gir bobileierne full trygghet.


Responsive hjemmesider ser bra ut på alle flater

Skreddersydde reklameløsninger fra Ryklame AS

Rennesøy Bobilhotell var på utkikk etter en partner som kunne hjelpe dem med å kommunisere verdien av deres tjenester til målgruppen. Sånn sett var Ryklame den ideelle samarbeidspartneren. De leverte ikke bare en skreddersydd hjemmeside som tydelig formidler Rennesøy Bobilhotells unike tilbud, men også effektive markedsføringsmaterialer som flyers, rollups og dronefotografering. Dette har gjort det enkelt for Rennesøy Bobilhotell å nå ut til bobilentusiaster og andre potensielle kunder.


En hjemmeside som gjør jobben for deg, 24/7/365

I dag er det naturlig å tenke "jeg må ha en hjemmeside", men uten tanke om hvorfor eller hvordan. Dette kan være farlig for enhver bedrift å begi seg utpå, og kan faktisk ha en negativ effekt hvis man bare "hiver seg uti det". I dag er hjemmesider mer komplisert enn noen gang før. Vi snakker SEO-optimalisering, hierarki, historiefortelling, riktig bruk av C2A og et hav av andre fallgruver. En hjemmeside er kostbart i oppstarten, deretter skal den være din aller beste og effektive ansatte - som sørger for at salgene strømmer inn av seg selv.

Spennende lansering med umiddelbar respons

Ryklame har skapt en hjemmeside som fremhever verdien av trygg og komfortabel bobilparkering. Med en topp moderne hjemmeside, effektive markedsføringsmaterialer og dronebilder, har de levert produkter som skaper salg. Allerede fra første dag, begynte henvendelsene fra hjemmesiden å rulle inn til selskapet. Hvordan? Jo, siden er ikke laget for Rennesøy Bobilhotell, den er laget for deres kunder - og kunden finner veien selv.


For bobileiere som verdsetter kvalitet og sikkerhet, er Rennesøy Bobilhotell det opplagte valget. For mennesker med en bedriftsidé som behøver markedshjelp, er Ryklame også det.
bottom of page