top of page

Afrika på sitt beste

Oppdatert: 1. jul. 2022

I over 13 år har David Lilleheim skreddersydd turer med det beste av Afrika til reiseglade nordmenn. Hans fascinasjon for kontinentet henger sammen med at han tilbrakte 12 år av barndommen sin i Tanzania. Sammen med kona Kristin har de startet reisebyrået IWANNAGO som gir norske turister innblikk i Afrika for de lommekjente. Ryklame har nylig levert grafisk profil, helt ny hjemmeside og signert avtale for markedskonsulent-tjenester med IWANNAGO.

Er du usikker på hvordan eller hvor du vil reise i Afrika? Du vet ihvertfall at du ønsker å dra, og at det er til Afrika du vil. Det er slik David opplever kjernekunden sin i dag; de vet de vil dra til Afrika, men trenger hjelp og trygghet i forbindelse med reisen, samtidig som de ønsker helt unike opplevelser. Og nettopp hjelp, trygghet og unike opplevelser er det David er desidert best på. Hans enorme nettverk av eksklusive lokasjoner, hotelleiere og opplevelser sørger for at alle som reiser med IWANNAGO får en opplevelse som møter forventningene og litt til. Samtlige av tilbakemeldingene til IWANNAGO på Trustpilot har toppscore, det er unikt!


Logo


Logoen til IWANNAGO henter symbolikk hos både den som reiser (fingeravtrykk) og destinasjonen (løven). Ikonet har myke linjer og er levert i flere varianter slik at den kan anvendes riktig etter hvilken type bakgrunn den skal brukes mot. IWANNAGO har fått alle variasjoner av logoen i både bildeformat og vektoriserte filer.

Egen profilmanual


Ryklame har levert en fersk profil som inneholder typografi, logo, fargepalett, bilde- og ikonbruk. Alt dette samlet i èn profilmanual som enkelt kan brukes som et oppslagsverk for å selv kunne publisere innhold med en konsekvent profil. Å holde seg til en bestemt form og stil gir et mye (les: enormt mye!) mer helhetlig og profesjonelt bilde av selskapet. I tillegg skaper det en trygghet og gjenkjennelse for kunden i overgangen fra f.eks SoMe-reklame til hjemmeside.

"Vi har fått levert full grafisk profil og hjemmeside fra Ryklame og er utrolig fornøyd. Profilmanualen er min nye venn og i daglig bruk! " – Kristin Lilleheim, IWANNAGO

Det er fort gjort å glemme retningslinjer, eller fristes til å prøve noe nytt. Vårt bud er: hold deg til profilen!Hjemmeside


Det er viktig å bli forstått! IWANNAGO ønsker å tilby eksklusive reiser til reiseglade nordmenn. Med ny hjemmeside er det enda enklere å forstå hva IWANNAGO kan tilby kundene sine og å komme i kontakt med byrået. Hjemmesiden har fått integrert chat-funksjon for forenklet dialog, tidligere kunders erfaringer har blitt et eget segment på siden, ny blogg er tilføyd i tillegg til et eget "designskjema" for skreddersydde turer.

Hjemmesiden ser flott ut på alle flater.
Markedskonsulent på plakater, video og messevegg


Noen ganger kan det være deilig å ha en ekstern partner å spille ball med. Man trenger ikke å gjøre alt selv. Som oftest er det ikke verdt prisen det koster deg i tid, hodebry og et potensielt svakt sluttprodukt. Ryklame og IWANNAGO har samarbeidet på flere områder utover hjemmeside og profil. Vi har bla utviklet en gruppereise-kampanje med reklameplakater i flere størrelser samt en videoannonse for sosiale medier (Facebook og Instagram). I tillegg har vi designet messevegg til konferanser og seminarer som IWANNAGO skal delta på gjennom sommeren og høsten.

Trenger du markedskrefter?


Markedsføring, profil, videoproduksjon, hjemmeside, korrektur og språkvask. Alt dette kan være enormt overveldende å ha kontroll på selv. Gjør som IWANNAGO og benytt deg av Ryklame slik at du kan gjøre det du kan best!


Tom Egill Tobiassen

Daglig leder

40603922


Comments


bottom of page