top of page

Når ideen får fotfeste

Vi elsker når folk får ideer og handler på dem, samme hva! Kenneth er en slik person. Full av ideer. Men det er først når han ikke klarer å slippe en idé at han bare må handle på den. Rygerkoie er en slik idé!


Responsiv hjemmeside

Hils på Rygerkoie AS, Ryfylkes nyeste stjerne på hyttehimmelen, hvor små hytter er det store nye! Grunnlagt av Kenneth Salte i 2023, har Rygerkoie raskt satt sitt fotavtrykk (eller skal vi si jordskrueavtrykk?) i landskapet.


Men vent, la oss rulle tilbake til start. Hva er en mikrohytte, spør du? Tenk deg hyttelivet, men komprimert til en pakke så full av innovasjon og bærekraftighet at du skulle tro den var fra fremtiden. Disse små vidundrene, født og oppvokst i Vikevåg, er off-grid, noe som betyr at de er så selvstendige at de ikke engang trenger å spørre om å låne sukker fra naboen.


Tom Egill og Kenneth klar for nye eventyr

Solceller, vindturbiner, regnvannsoppsamling – Rygerkoie har tenkt på det.

Og nei, vi glemte ikke komforten. 180 graders vindusutsikt fra sofaen? Yes. Plassering hvor du vil? Dobbel-yes. Bærekraftig og likevel luksuriøs? Trippel-yes!


Men hvordan tar man et slikt banebrytende konsept og gir det en identitet like unik som ideene bak det? Vi tok utfordringen med å forme Rygerkoies merkevare fra bunnen av. Vi startet med en workshop, hvor Kenneth og vi dykket dypt inn i hjertet av Rygerkoie. Vi stilte spørsmål som: "Hvis Rygerkoie var en superhelt, hvilken ville den være?" Spoiler: Det er ikke Batman, men kanskje en miljøvennlig versjon av Iron Man.


Trekontur/Fingeravtrykk som grafisk element skaper en livlig, ekte og eksklusiv identitet.

Resultatet? En splitter ny, frisk grafisk profil. Logo, fargepalett, typografi – den fullstendige pakken for å gjøre Rygerkoie synlig og gjenkjennelig. Tone-of-Voice, slogans og i tillegg fikk vi designet og lansert en hjemmeside så brukervennlig og tiltalende at selv våre bestemødre kunne navigere den uten å spørre om hjelp (og det sier litt!).


Interaktiv side som gir mening? Ja, takk!

Sjekk gjerne ut Rygerkoie sin splitter nye hjemmeside her


Tom Egill Tobiassen fra Ryklame sier det har vært en fryd å jobbe med Kenneth og Rygerkoie. "Det er sjelden man får muligheten til å være med på en reise så innovativ og inspirerende. Og nå har vi fått vise hele Ryfylke og resten av verden hva Rygerkoie handler om."Har du en idé som bobler i hodet ditt? Noe som holder deg våken om natten og får hjertet til å banke litt raskere? Ikke hold det inne! Del det med oss, og la oss sammen gi dine ideer fotfeste. Fordi hos Ryklame, er ingen idé for liten, og ingen drøm for stor. La oss gjøre drømmene dine til virkelighet.
Comments


bottom of page